9.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Febrer 2022

L'informatiu matinal

Avui coneixem el testimoni de dues dones que han patit violència masclista. Àngels Roura i Charo Barcia se n’han sortit i volen donar a conèixer el seu testimoni per si pot ajudar algú. Per fer-ho, totes dues han publicat llibres.

El de l’Àngels es titula “Maite, vaig ser jo, podries ser tu” i el de la Charo, “25 años de cautiverio”. Les dues seran a Lloret aquesta tarda, per participar a la sessió dels Dijous de l’Aurora, programada a les set de la tarda a l’altell de Can Gallissà.

Al BDBH les podrem escoltem a totes dues i, a més, parlem amb Ester Mas, coordinadora i psicòloga del Servei d’Informació i Atenció a les Dones, el SIAD, de la Selva, que serà qui condueixi l’acte d’avui.

Parlem del centre de dia El Kaliu, que atén persones sense recursos per donar-los l’oportunitat de fer un cafè calent, una bona dutxa i rentar la roba, entre altres coses. Entrevistem la cap de serveis d’Atencio social Especialitzada de Benestar i Familia, i una de les responsables del Kaliu, Montse Rey.

La segona part del BDBH la dediquem a l’agenda cultural. D’una banda, ens centrem en dos espectacles teatrals que hi ha programats per aquest cap de setmana. El primer arriba demà al vespre en el marc del Lloret Espai Off i es titula “Els Somnàmbuls”. En parlem amb un dels actors, Genís Casals.

El segon és un espectacle familiar que es podrà veure diumenge a la tarda i es titula “Les croquetes oblidades”, de la companyia Les Bianchis. Els detalls, amb una de les actrius, Queralt Casasayas.

D’altra banda, parlem de música, perquè Carla Frigo farà, aquesta nit, la seva primera actuació i serà, ni més ni menys, que a la sala Razzmatazz de Barcelona, com a artista convidada del reconegut raper Maikel Delacalle. En donem els detalls.

Darrers Programes