11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Febrer 2023

Dels continguts del programa d’avui destaquem que Lloret de Mar dona la benvinguda avui al Carnestoltes amb un rei i una reina. El Carnaval comença aquest divendres amb les rues escolars i el concurs al lloc de treball amb una 12a de participants. Una festa que continua demà amb el plat fort del cap de […]

Dels continguts del programa d’avui destaquem que Lloret de Mar dona la benvinguda avui al Carnestoltes amb un rei i una reina. El Carnaval comença aquest divendres amb les rues escolars i el concurs al lloc de treball amb una 12a de participants. Una festa que continua demà amb el plat fort del cap de setmana: la rua, que es recupera després de dos anys de no fer-se per la pandèmia. Enguany, la colla Carnestoltes va a càrrec dels Encantats, guanyadors de l’edició del 2020. El rei Carnestoltes és Josu, que destaca que és tota una novetat comptar enguany amb un rei i una reina. I reclama un carnaval més potent per a Lloret. La colla Encantats donarà la benvinguda a la festa, aquesta tarda, a partir de les 7, amb una desfilada que sortirà del Puntet. Els acompanyaran representants de la resta de colles, una altra novetat d’enguany. Passaran per l’avinguda de Vidreres, carrer dels Mestres, avinguda del Rieral, riera i acabaran a la plaça Pere Torrent. 

Avui fem una ronda de trucades a diferents participants del concurs al lloc de treball. Per exemple connectarem amb l’OIAC i el Puntet, per saber què han preparat, i també parlarem amb l’escoleta l’Onada.

Després recordem altres actes del cap de setmana, com el taller de maquillatge de Carnaval del Banc del Temps. També expliquem que la policia ha iniciat unes inspeccions als comerços per comprovar que les disfresses compleixen la normativa.

Anunciem que avui els alumnes de la Immaculada Concepció presenten els seus treballs de recerca en un acte molt especial al Teatre. N’escoltarem a uns quants.

Tot seguit, ens fem ressò de la presentació també avui a Lloret del llibre sobre la pau de Jordi Armadans, a la Biblioteca.

I que l’espectacle UAP PODER amb 140 alumnes, previst la setmana que ve, ha exhaurit totes les entrades.

Darrers Programes