7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Gener 2023

Avui ens fem ressò del reconeixement a Can Bolet, que ha servit paelles durant més de 60 anys a Lloret de Mar. Lloret de Mar fa un reconeixement al restaurant Can Bolet, que ha tancat recentment les portes després de 60 anys servint paelles a veïns i turistes. Un establiment de tota la vida que […]

Avui ens fem ressò del reconeixement a Can Bolet, que ha servit paelles durant més de 60 anys a Lloret de Mar. Lloret de Mar fa un reconeixement al restaurant Can Bolet, que ha tancat recentment les portes després de 60 anys servint paelles a veïns i turistes. Un establiment de tota la vida que  que ha estat un gran referent per al sector, amb tres generacions de la família Agustí al capdavant. Ara parlem amb la Vanessa. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, argumenta que entén la decisió pero lamenta la pèrdua en termes d’autenticitat per a l’oferta de la vila. Les paelles de Can Bolet, així com arrossos de tot tipus, han estat els plats estrella d’aquest restaurant que va obrir les portes l’any 1961 al centre de Lloret. Arran del tancament, a finals de novembre, l’Ajuntament li ha fet un reconeixement aquest dilluns.

Avui expliquem que s’ha engegat l’ajuntament dels infants, amb el projecte de millorar la pràctica esportiva en el medi natural. Escoltem alumnes i un parell de regidors.La sessió de constitució ha estat aquest dilluns, en què l’ajuntament ha donat un val a l’alumna que va fer la postal de Nadal guanyadora.

Després parlem d’unes dades: l’any 2022 ha estat millor que el 2019 pel que fa al turisme esportiu. En concret, el creixement de visitants relacionats amb l’activitat esportiva ha estat d’un 6,4% en relació amb el 2019, l’últim any abans de la pandèmia. Escoltem les valoracions d’Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

A la segona part, anunciem que l’associació de dones l’Aurora ha convocat el premi que porta el seu nom, per destacar la tasca d’alguna dona o entitat rellevant de Lloret. Els detalls, els dona Maite Rodríguez, presidenta de l’entitat.

Tot seguit, xerrem una estona amb David Barba, la meitat de l’empresa Amargura Cultura, que prepara una visita teatralitzada al cementiri, dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023