24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Juny 2022

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret de Mar estrena una nova atracció turística per a veïns i visitants. Avui s’ha de posar en marxa aquest parc flotant en el mar, que és la novetat d’aquesta temporada a Lloret de Mar. Ho han instal·lat aquest dijous, davant la curiositat dels vianants. Una atracció similar a la que hem pogut veure en destinacions veïnes, com Blanes, Santa Susanna o Sant Antoni de Calonge. El parc flotant de Lloret ocupa una superfície de 1.000 metres quadrats de mar, a la platja gran, entre el museu del Mar i el club nàutic. El formen 35 mòduls que permeten saltar i escalar, i s’adreça a públic de totes les edats, a partir dels 6 anys. El recinte, que és de pagament, ha d’entrar en funcionament aquest divendres, en què tots els serveis de la platja ja estan en marxa. En el programa d’avui escoltem un representant de l’empresa Aquagames Lloret, i entrevistem la regidora Marina Nicolàs.

D’altra banda, representants de l’Ajuntament i de l’obreria de Santa Cristina passen el cap de setmana a Bolsena a on s’inaugura un parc amb el nom de Lloret de Mar.

Tot seguit, ens fem ressò dels premis Guitart, així com el tancament dels Dijous de l’Aurora i l’atorgament del guardó Lloret en Flor.

A la segona part, ens posem a fons amb l’agenda del cap de setmana, marcada per unes quantes competicions esportives, el concurs musical DESTACA’T amb la Tramma com a artista convidada i el concert de Javier Ginés, que organitzen els Amics de la Música.

Darrers Programes