26.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Maig 2021

L'informatiu matinal

Avui, 17 de maig, es commemora el Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

Del 2014 al 2019, en només cinc anys, els delictes d’oci en l’àmbit LGTBI es van triplicar a Catalunya, passant de 38 a 119. És cert que en els últims anys s’ha avançat molt en la normalització del col·lectiu, però també és molt cert que encara estem molt lluny de la plena igualtat i encara hi ha molta feina a fer al respecte.

Avui coneixem un testimoni real d’un veí de Lloret que pateix agressions continuades per la seva condició sexual. És en Josep Pérez i serà amb nosaltres al voltant d’un quart de nou.

Del seu cas en parlem, també, amb la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, a qui li preguntarem per la commemoració del Dia contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia a Lloret de Mar. A més, sentim a Greoor Macoli parlant d’un vídeo que ha elaborat Meraki Films per a la commemoració i que es publica avui, 17 de maig.

També destaquem que a partir de demà, es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Biblioteca una mostra dels treballs fets a les activitats del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics. En parlem amb la regidora de la Gent Gran, Arantxa Jiménez, i també amb la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres.

A Lara Torres, com a regidora del Mercat Municipal, també li preguntem per una altra qüestió i és que aquesta setmana se celebra la campanya “Estimo el meu mercat” als mercats sedentaris de les comarques gironines, entre els quals hi ha el de Lloret. També en parlem amb el president dels paradistes, Julián García.

D’altra banda, entrevistem a l’actor lloretenc José García perquè a partir d’aquesta nit apareixerà a la nova sèrie de TV3: Moebius. Volem saber quin paper hi té i com ha estat l’experiència.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA