12.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Maig 2022

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que la cadena Evenia, de Lloret de Mar, obre el seu primer hotel a Panamà. Es tracta d’un establiment de 5 estrelles, ubicat a Ciutat de Panamà, que s’adreça al turisme de negocis, però també a visitants d’oci. L’hotel, que va obrir portes el passat 25 d’abril, fa referència a Gaudí i al modernisme en la seva arquitectura, així com a la cuina catalana, que es barreja amb l’autòctona del Panamà, la cuina criolla. Des del nou hotel Evenia s’aposta per mercats emissors com Estats Units, el colombià, o fins i tot el panameny i europeu. Evenia Hotels és una cadena lloretenca amb presència a 4 països. Compta amb 14 establiments entre hotels i resorts de diferents tipologies, des d’allotjaments de muntanya, passant per hotels urbans i resorts de platja. En el programa d’avui, entrevistem Felipe Alvarez, lloretenc i director de l’hotel de Panamà.

Com es pot aprofitar la tecnologia per incrementar la rendibilitat i les vendes directes d’un hotel? Això és el que es pretén respondre l’empresa Marmirada avui a Lloret.

En plana esportiva, destaquem que aquesta setmana es disputa a Lloret de Mar el torneig EFA International Cup. Com a representant local hi ha l’equip sènior del Lloret Esportiu Futbol Sala.

A més, quatre nedadors del Club Natació Lloret van aconseguir pujar al podi en el Trofeu Fusano, que també era la quarta etapa del Circuit Girosona.

Sabrem com és el nou logotip del Banc del Temps, que l’entitat ha escollit a través d’un concurs amb motiu del seu desè aniversari.

A la segona part, parlem amb una veïna, Montse Xirgu, de la Festa de les Flors, que recupera tot el seu esplendor primaveral, aquest diumenge a l’ermita de les Alegries.

I per acabar, entrevistem la Rosa Haba, que participa aquest cap de setmana en una trobada d’sketchers amb 500 persones a la ciutat de Girona.

Darrers Programes