14.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Març 2023

Avui us expliquem que 400 dones líders en diferents sectors es reuneixen a Lloret de Mar. Serà el pròxim 25 de març amb la voluntat de “visibilitzar i crear una xarxa d’aliances per a ajudar altres dones amb projectes i objectius”. La trobada es farà a Sant Pere del Bosc i preveu l’assistència de diferents […]

Avui us expliquem que 400 dones líders en diferents sectors es reuneixen a Lloret de Mar. Serà el pròxim 25 de març amb la voluntat de “visibilitzar i crear una xarxa d’aliances per a ajudar altres dones amb projectes i objectius”. La trobada es farà a Sant Pere del Bosc i preveu l’assistència de diferents professionals de l’àmbit empresarial, social, cultural, polític o científic. Unes dones que venen d’arreu de Catalunya i d’Espanya, i que volen mantenir el seu anonimat. La voluntat de la reunió, que s’allargarà tot el dia, és posar en contacte dones que fins ara no es coneixen, per generar més impacte juntes i sobretot poder “incidir en espais on les dones encara no tenen veu”. L’esdeveniment neix amb la pretensió de convertir-se en una trobada anual així com en un espai de referència per al lideratge de les dones. Els diners que es recaptin en aquesta reunió, prevista el 25 de març a Lloret, es destinaran al Repte 8M. Un projecte de beques formatives de la fundació Eurofirms per incorporar dones amb discapacitat al mercat laboral.

Avui sabem detalls del projecte GRANS MOMENTS, que Càritas ha engegat aquest curs amb alumnes voluntaris a l’asil Nicolau Font i a la residència Continental.

A l’informatiu parlem de la Capital de la Cultura Catalana i en concret, del debat que es duu a terme avui a l’oficina central de Turisme. Hi participa, com a ponent, l’actor Joan Pau Romaní, amb qui xerrem en el programa.

En plana esportiva, anunciem quantes persones es preveuen a la Lloretrail, així com els partits del cap de setmana. I repassem l’agenda del cap de setmana, marcada per una excursió a Girona amb l’Aurora i dues propostes teatrals.

Darrers Programes