18.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 17 Setembre 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret Turisme estrena el seu compte a TikTok. Des d’ara, tota l’oferta de la destinació també es podrà consultar a través de TikTok. Amb la presència en aquesta plataforma, es pretén connectar amb el públic jove, per tal de donar a conèixer la varietat de la proposta turística. En el nou TikTok de Lloret Turisme es podran visualitzar vídeos que mostraran l’entorn natural i patrimonial de la destinació. D’aquesta manera, es vol potenciar la imatge de la vila pel que fa a les propostes esportives i culturals, a més de la resta de l’oferta i la tasca que duen a terme els sectors públic i privat. Actualment, Lloret Turisme es troba present en les següents xarxes socials: Facebook, Twitter, Instagram i, ara, TikTok. A més, en l’àmbit professional, també té un perfil a LinkedIn. Parlem d’aquesta novetat entrevistant l’Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme. 

Expliquem que aquest diumenge arriba la segona regata de la Lliga de Lloret – Blanes. Hi participaran els cinc clubs de rem de la vila: Santa Cristina, Pescadors, Hotelers, Es Vano i Sant Romà. Entrevistem Tomàs Rodríguez, president de l’associació de clubs de Lloret.

Després, sabem com va anar la doble gala dels Premis Climent Guitart, que es van entregar ahir al vespre. Recordem que l’any passat la Fundació no va poder entregar els guardons i, per no deixar perdre cap any, s’han lliurat premis de la sisena i la setena edició en una única gala.

A la segona part, parlem de l’empresa lloretenca Dolphin’s Diving Center, que col·labora en un projecte per minimitzar l’impacte del busseig a la Costa Brava. Ens ho explica un dels responsables de l’empresa, Sergio Infante.

Després, parlem amb el cantant Miquel Abras, que oferirà un concert aquesta nit, en la gala benèfica que organitza l’Hotel Santa Marta. Recordem que l’establiment impulsa el Sopar d’Il·lusions, que cada any vol col·laborar amb una fundació.

D’altra banda, donem veu als esplais de Lloret, que convidaran a tothom a participar en l’Esplaia’t, que es durà a terme aquest dissabte a la tarda a la plaça Pere Torrent. Hi haurà activitats de diferents tipus pels infants, per donar a conèixer l’oferta dels esplais

Darrers Programes