22.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Abril 2023

Avui us expliquem que LloretSat, ha estat seleccionat per llençar un satèl·lit fabricat per aquest equip d’estudiants. L’equip LloretSat, format per alumnes de l’Institut Coll i Rodés, ha estat seleccionat per realitzar el llançament del coet satèl·lit que ells mateixos han construït. Ho han fet dins de la competició CANSAT-Catalunya 2023, que organitza l’Agència Espacial […]

Avui us expliquem que LloretSat, ha estat seleccionat per llençar un satèl·lit fabricat per aquest equip d’estudiants. L’equip LloretSat, format per alumnes de l’Institut Coll i Rodés, ha estat seleccionat per realitzar el llançament del coet satèl·lit que ells mateixos han construït. Ho han fet dins de la competició CANSAT-Catalunya 2023, que organitza l’Agència Espacial Europea. Han estat escollits entre els 74 equips participants. Els integrants d’aquest equip son en David, en Nil, en Joel, l’Aleix i el seu tutor, en Joan Fluvià. En breu, anunciaran totes les novetats a través del seu compte a Instagram. En el programa parlem amb el tutor de l’equip LloretSat, Joan Fluvià.

A partir d’aquest dimarts es poden demanar les invitacions al web del Teatre per assistir, demà passat, a la 19a Festa de la Cultura Lloretenca. En parlem amb el regidor Cristian Fernández.

Després fem balanç de com han anat els diferents esdeveniments esportius que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

I també apuntem noms que donen suport a la candidatura del PSC.

A la segona part, anunciem que s’ha obert el termini per demanar ajudes en el lloguer de l’habitatge per a majors de 36 anys.

I acabem amb una campanya que ha engegat l’oficina de català, que ha omplert de poemes els aparadors d’establiments i botigues de la vila.

Darrers Programes