15.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Agost 2022

Aquest dijous us expliquem que el ple dona a l’alcalde la potestat de suspendre, avançar o posposar un ple. Tots els grups municipals han criticat que Cs perdi el temps reclamant la celebració d’un ple ordinari al mes d’agost i, tal com estava previst, al ple extraordinari d’aquest dimecres s’ha aprovat facultar a l’alcalde per […]

Aquest dijous us expliquem que el ple dona a l’alcalde la potestat de suspendre, avançar o posposar un ple. Tots els grups municipals han criticat que Cs perdi el temps reclamant la celebració d’un ple ordinari al mes d’agost i, tal com estava previst, al ple extraordinari d’aquest dimecres s’ha aprovat facultar a l’alcalde per suspendre, avançar o posposar el ple del mes d’agost d’aquest any, així com avançar o posposar qualsevol altre ple ordinari de la present legislatura, tal com preveu l’article 81 del Reglament Orgànic Municipal (ROM). El ple s’ha allargat una hora, en què la majoria de portaveus han tret importància a no celebrar el ple del mes d’agost. Es tracta d’una sessió que històricament no s’ha convocat a Lloret, perquè és una època en què bona part dels tècnics de l’Ajuntament estan de vacances. Evidentment, des de Cs han defensat la seva postura i reclamen que, si no es pot fer a l’agost, com a mínim es faci a principis de setembre per poder celebrar dotze plens ordinaris al llarg de l’any. Al BDBH d’avui escoltarem l’opinió dels diferents portaveus.

Parlem del Festival Som de Mar, que comença aquest divendres. Parlarem amb Roger Padilla, guitarrista de Manel, que és el grup que inaugurarà la tercera edició del festival. A més, escoltem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, que explica que amb motiu del festival els jardins tancaran cada dia a les sis de la tarda. A més, avui estaran tancats perquè s’està fent el muntatge de tot plegat.

La lloretenca Agustina Talasimov ha tornat de l’Argentina, on ha competit aquest mes d’agost amb la Selecció de l’Uruguai, en el Campionat Sudamericà de bàsquet femení. L’esportista ha pogut tastar la seva primera competició internacional amb seleccions, assolint el setè lloc del torneig, i avui sabem quina valoració en fa.

Fem cop d’ull a l’agenda perquè aquest vespre hi ha, d’una banda, concert del Festival de Guitarra del Mediterrani a l’església de Sant Romà amb Marta Casas, i, d’altra banda, sopar solidari contra el càncer infantil a l’Hotel Santa Marta amb una actuació de Ramon Mirabet.

Darrers Programes