22.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Febrer 2021

Avui coneixem a fons a el Pla de millora de la competitivitat del turisme familiar de la destinació que ha presentat Lloret Turisme. Lloret Turisme, que aglutina àmbit públic i privat, va impulsar aquest pla la primavera passada per analitzar com està actualment l’oferta per a turisme familiar a Lloret de Mar i, a partir de les conclusions, ha elaborat un pla d’accions per als propers dos anys. L’objectiu és millorar la competitivitat de la vila com a destinació de turisme familiar.

Els detalls del pla ens els dona l’alcalde, Jaume Dulsat.

Avui parlem amb Andrea Menegatti, responsable de Carpi Pizza, perquè saber com aquesta pizzeria col·labora amb els serveis socials i també per conèixer el gest que van tenir en el confinament de la primera onada de la pandèmia amb els sectors sanitaris i de seguretat ciutadana.

Expliquem que l’Hospital Sociosanitari de Lloret torna a estar lliure de Covid després que les últimes proves han permès completar el desaïllament dels últims pacients infectats.

En plana cultural, entrevistem la cantant lloretenca Crissy Z, perquè acaba de treure el videoclip de la cançó “Llorando Mares”, amb el músic Broem.

També sobre música, ens farem ressò del concert virtual que farà el lloretenc Xavi Fornaguera aquesta tarda. Una sessió organitzada pels Bucs del Puntet i que començarà a les sis de la tarda. Escoltem el mateix Xavi Fornaguera i també a la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

I un tercer tema musical: El Pot Petit actuarà aquest diumenge al Teatre de Lloret en una doble funció, al migdia i a la tarda. En coneixerem els detalls amb el cantant de la banda, en Siddartha Vargas, conegut per tothom com en Pau.

Darrers Programes