Dijous, 4 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2021

Iniciem setmana parlant amb César Martínez, nou cap de la policia local de Lloret de Mar. Fins ara César Martínez era sotsinspector de la policia de Lloret, però ara agafa el relleu a Joaquim Martín, que marxa a Sant Cugat del Vallès per començar un nou repte professional.

Entrevistem a César Martínez, que va arribar a Lloret el 2009, procedent de la policia de Granollers. També escoltem declaracions de l’alcalde, Jaume Dulsat, i del ja excap de la policia, Joaquim Martín.

Parlem amb el regidor d’Educació, Albert Ferràndez, per dues qüestions diferents: d’una banda, coneixerem tots els detalls sobre les beques que atorga l’Ajuntament als alumnes d’estudis superiors, perquè ja s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds. D’altra banda, comentem que el Departament d’Educació ha anunciat que les famílies podran visitar les escoles presencialment per fer la preinscripció per al curs vinent. Serà, això sí, aplicant una sèrie de mesures.

Aquesta setmana hi ha campanya de donació de sang a Lloret. Serà dijous a la tarda al centre cívic del Rieral i divendres matí i tarda al Teatre. En parlem amb la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Casacuberta. I també amb una alumna de 3r d’ESO de la Immaculada Concepció, perquè l’escola col·labora amb la campanya.

Parlem amb Artem Progonnov, perquè aquest alumne del cicle formatiu de cuina de l’institut Coll i Rodés ha estat seleccionat com a finalista del Premi Promeses de l’Alta Cuina. Si guanya la final, rebrà una beca de 23.000 euros per seguir la seva formació en alta cuina a l’escola Le Cordon Bleu Madrid, amb seu a la Universitat Francisco de Vitòria.

Acabem entrevistant al lloretenc Christian Rodríguez, perquè amb la productora Bustek Films estrena, aquesta setmana a Girona, el curtmetratge “No es tu culpa”, dirigit per ell mateix.

Darrers Programes

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar...
Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una...
Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.
Avui parlem de l'Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L'equip...
Els resultats i les classificacions dels equips i clubs de Lloret de Mar.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Amb veu pròpia – Jesús Garcia

Gràcies a una operació, en Jesús García va poder créixer 30 centímetres. Això li ha permès mesurar 1,49. En Jesús va néixer...

Bon Dia Bona Hora – 3 Març 2021

Avui destaquem que les terrasses de bars i restaurants de Lloret hauran de tancar a la una de la matinada, excepte en...

Curem-nos en salut – 2 Març 2021

A Nova Ràdio Lloret, cada dimarts també ens fem nostra aquesta recomanació. Per la Covid-19, Curem-nos en salut: el programa en què s’aborda...

Ple Municipal 1 de març de 2021

Recupera el Ple Municipal telemàtic de Lloret de Mar d'aquest dilluns 25 de gener.