8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Gener 2023

L'informatiu matinal

Avui comença FITUR. La fira internacional de turisme de Madrid, que és una de les cites més importants de l’any per a Lloret Turisme. Aquest any, la cultura tindrà un pes fonamental per a Lloret en les accions promocionals que farà a Fitur. Entre altres coses, presentarà el projecte del Castell, tot el gruix d’activitats programades amb motiu de la capitalitat de la cultura catalana i també les visites teatralitzades inspirades en la sèrie House of the Dragon, que va rodar algunes escenes als Jardins de Santa Clotilde. D’aquests tres pilars i de Fitur en general en parlem avui amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Entrevistem a l’Ana García-Castany com a regidora de Joventut, sobre la 6a edició de la Hackató, que es farà al Puntet el proper 2 de febrer.

Ens visita a la ràdio el fotògraf David Salcedo, que aquest dissabte a la tarda presentarà el seu nou llibre, titulat ‘+’. La presentació serà a la llibreria Gallissà.

També fixant-nos en l’agenda d’aquests dies, parlem amb Rosa Vendrell, perquè als Dijous de l’Aurora oferirà un espectacle titulat “Memòries Líquides. Veus de les bugaderes”. Serà a les set de la tarda, a la biblioteca.

Acabem en plana esportiva per destacar dos resultats: d’una banda, expliquem com li va anar a l’equip OceanCats l’experiències de l’Atlantic Challenge, en què al llarg de més de 30 dies han remat de manera ininterrompuda un total de 5.000 quilòmetres. D’altra banda, comentem el bon paper de Bakr El Asri, del Club Atletisme Lloret La Selva, que s’ha proclamat campió de Catalunya de cros en la categoria sub18.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023