27.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

El festival de drons de Lloret es converteix en el primer d’àmbit internacional a Espanya. El Lloret Drone Festival es converteix en el primer certamen internacional de drons de tot l’Estat Espanyol.

Els espectacles tindran lloc a finals de juliol, del 29 al 31, en què al llarg dels tres dies, diferents empreses -totes de prestigi- oferiran un show diferents amb un centenar de drons. Seran espectacles de gran format que, com l’any passat, tindran lloc a la badia de Lloret. Per tant, en la segona edició del festival de drons, es dona el salt internacional. Parlem amb Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica.

Avui sabem com va anar, dies enrere, la visita de representants al Senat d’ERC a Lloret. En concret, per revisar els desperfectes del Glòria al passeig de Fenals. En parlem amb el regidor Albert Ferrández.

Expliquem que el material tècnic del músics lloretenc Vicens Franch quedarà per sempre als Bucs d’El Puntet. El pare, el germà i el fill del membre del mític grup 972, ha fet entrega de tot aquest material, després que el baixista morís ara fa un any, als 55 anys.

En plana esportiva, ens posem al dia amb dos esportistes d’elit de Lloret, tots dos futbolistes: el porter Rubén Yáñez -que va al Málaga- i Miki Juanola, que afronta un nou cicle després de posar el punt final a la seva etapa al Barça.

A més de donar els resultats de la lliga catalana de llaguts. La quarta regata es va disputar ahir a Sa Caleta, recordem que avui es començaran a repartir els tiquets per anar amb vaixell fins al paratge de Santa Cristina el proper 24 de juliol. La venda es duu a terme, com és habitual, a l’oficina de turisme del Museu del Mar.

Darrers Programes