21.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Juny 2021

L'informatiu matinal

Acabem la setmana informant-vos que Lloret de Mar ha acollit aquest dijous la marató de vacunació contra la Covid-19 sense cita prèvia. La campanya s’ha ampliat fins als nascuts el 1981, és a dir, les persones que tenen entre 40 i 69 anys, uns grups d’edat que a Lloret presenten una mitjana de vacunació inferior a la resta de Catalunya. Al llarg de la jornada, han pogut vacunar-se totes aquelles persones que no hagin contret la malaltia i que siguin usuaris dels Centre d’Atenció Primària de Lloret de Mar. Des del consistori s’ha valorat de manera molt positiva el funcionament de la marató de vacunació i també de les prestacions que ofereix la Biblioteca com a seu d’aquestes campanyes. Hi ha altres poblacions que també han estat escollides per fer aquest tipus de maratons a la demarcació de Girona. Són Roses, l’Escala, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Torroella de Montgrí i Tossa de Mar. Ampliem la informació i escoltem les declaracions de Jennifer Pérez, regidora de Salut Pública.

Expliquem que aquest diumenge es presenta el partit de Junts a Lloret de Mar. L’executiva es va constituir mesos enrere i ara es farà l’acte oficial de presentació, que comptarà amb la presència de Míriam Nogueras, portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats. Escoltem la diputada lloretenca Maria Antònia Batlle.

Després, anunciem que l’Ajuntament de Lloret obre la convocatòria per rebre propostes de representacions artístiques i musicals aquest estiu al carrer. La voluntat del consistori és fomentar les actuacions en viu i a l’aire lliure aquesta temporada i, de pas, regular les propostes rebudes.

Avui també parlem del Casal Municipal de la Gent Gran, que ha tornat a l’activitat presencial després de mesos de restriccions. L’equipament ha recuperat diverses activitats que s’havien hagut de suspendre el passat mes de juliol.

A la segona part, ens fem ressò de la presentació del llibre “Aquells dies a casa”, de l’escriptora Júlia Puntí. Es presenta aquest divendres a la llibreria Can Gallissà.

I en plana esportiva parlem de totes les competicions que hi ha aquest cap de setmana. Centrarem l’atenció, especialment, en la segona regata de la Lliga Catalana de Llagut, amb la participació de tres clubs de rem de la vila: Santa Cristina, Hotelers i Pescadors.

Darrers Programes