26.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Maig 2021

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del Turisme, amb la presència, un any més, de Lloret de Mar. Va ser una de les últimes fires multitudinàries que es van dur a terme de manera presencial, el gener de l’any passat, i és una de les primeres en tornar a aquesta presencialitat. Fitur es presenta amb el lema “Torna el turisme” i amb fortes mesures prevenir la propagació del coronavirus. Té per objectiu servir de punt d’inflexió en la recuperació del sector turístic a l’Estat espanyol, després d’un any marcat per la crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia. Lloret de Mar, de nou, hi tornarà a estar present per promocionar la seva àmplia oferta, de cara a potenciar la presència de visitants, especialment durant la temporada d’estiu. Un moment que, sense dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.  Parlem de Fitur en uns minuts i sabrem com serà la presència de Lloret de Mar en aquest esdeveniment. Entrevistem Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Expliquem que s’han obert les preinscripcions pels Casals d’estiu municipals. Es tracta d’un servei que s’adreça a nens i nenes de Lloret nascuts entre els anys 2017 i 2009, corresponent a les etapes d’infantil i primària. Parlem amb el regidor d’Educació, Albert Ferràndez.

A la segona part, sabrem en què consisteix el nou Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic. Es tracta d’un projecte que combina la formació, la digitalització, l’ètica turística, la qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a nivell nacional i internacional. Ens ho explica un dels seus impulsors, Rafael de Jorge.

Després, entrevistem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, per valorar el funcionament a Lloret de Mar del Dia Internacional del Museus, que es va celebrar aquest passat cap de setmana. Es tracta d’una iniciativa que compta, des de fa anys, amb la participació de Lloret.

I acabem en plana esportiva per comentar diversos temes. Parlem del Campionat de Natació Adaptada que se celebrarà aquest cap de setmana a la Piscina de Lloret, una competició en format inclusiu. A més, també ens fem ressò del podi que va aconseguir Miguel Molina aquest cap de setmana a Àustria i els bones resultats de l’Escola de Dansa Almudena Santisteban en la Primera Fase del Campionat d’Espanya de Dansa.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA