24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Maig 2022

L'informatiu matinal

Avui us expliquem que tenir presència a les xxss i interactuar amb el client. Claus per fomentar la venda directa als hotels de Lloret. Exposar com aconseguir-ho i quines eines poden ajudar ha estat l’objectiu de la jornada que Marmirada ha organitzat aquest dimarts a l’Hotel Acapulco de Lloret. El fundador de Marmirada i director de l’Acapulco, Damià Font, explica que la voluntat és donar continuïtat al pla de transformació digital que es va impulsar des de l’Ajuntament i Lloret Turisme. Font considera que és important compartir els coneixements digitals entre uns i altres i que tots els establiments es formin en aquest àmbit; d’aquesta manera, opina, millora el conjunt de la destinació i, per tant, tots hi surten guanyant. L’escoltem a ell, i a altres participants de la jornada.

També parlem d’una altra jornada, que té lloc al Guitart Central Park, sobre el lideratge de la dona en l’àmbit turístic. En parlem amb la directora de la cadena, Cristina Cabañas, escollida com una de les 150 personalitats més influents a Espanya en el sector.

Després parlem amb Albert Ferrandez, regidor d’Educació, sobre l’inici avui de les inscripcions dels casals d’estiu i les funcions de fi de curs de les aules de teatre i música de nens i joves.

A la segona part, entrevistem l’artista lloretenca, la Neus Dalmau, que presenta un seguit de projectes avui a la Casa-Museu Verdaguer. 

Tot seguit, en plana esportiva, xerrem amb el lloretenc Aitor Clua. És un dels gerents del rocòdrom Golem de Blanes, on s’han reunit més de 150 competidors en el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat.

I acabem amb un seguit d’apunts també esportius: de tennis, volei i penyes de futbol del Girona.

Darrers Programes