8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Març 2022

L'informatiu matinal

Aquest divendres us expliquem que Lloret de Mar participa en diferents accions promocionals de turisme esportiu. Lloret de Mar segueix endavant per consolidar el seu posicionament en turisme esportiu a nivell internacional. Per fer-ho, participa aquests dies en diferents accions promocionals, com la presència en fires i fòrums especialitzats, a més de visites en destinacions d’operadors turístics del segment esportiu. Repassem quines són aquestes cites. El passat cap de setmana, Lloret Turisme es va desplaçar a la Copenhagen Bike Show, una fira especialitzada en ciclisme, que va comptar amb 14.000 assistents. D’altra banda, els pròxims 23 i 24 de març, l’ens de promoció participarà a la Internacional Sports Convention de Londres. Es tracta d’un esdeveniment dirigit a professionals del sector, amb més de 100 ponents confirmats i 1.500 inscrits. En parlem amb Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Avui parlem àmpliament d’esports. D’una banda, de la prova de BTT que fan avui 130 alumnes dels instituts de Lloret. Es tracta de la segona part de l’Estudiant de Ferro. Escoltarem uns quants participants.

Després recordem que el cap de setmana està marcat per dos esdeveniments esportius de gran format. Són el campionat d’Espanya de natació artística i el de Catalunya d’atletisme adaptat. També anunciarem tots els partits del cap de setmana.

A la segona part, destaquem l’agenda cultural d’aquests dies, amb una conferència avui sobre els volcans del territori al Casinet.

A més, el teatre acull demà i diumenge dos espectacles musicals per a tota la família, amb les entrades esgotades de feia dies: COMO UNA CANCION DE LOS 80 i el tribut al grup CANTAJUEGOS. Portaran 800 persones fins a l’equipament.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022