13.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Lloret de Mar segueix promocionant-se entre el mercat francès. El mercat francès és, tradicionalment, un dels més importants per a la destinació. De fet, és el primer en l’àmbit internacional i el segon en global, superat només pel turisme estatal, dominat especialment pel català de proximitat.

Per no perdre pistonada, Lloret Turisme va participar, fa uns dies, a la fira IFTM TOP Resa de París. Es tracta d’un esdeveniment purament professional que es va celebrar del 5 al 8 d’octubre amb la presència de més de 200 destinacions internacionals i 34.000 professionals del sector turístic. Avui en fem les valoracions pertinents amb la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Ja ha acabat la temporada a les platges de Lloret i, per tant, el servei de socorrisme. Per saber com ha anat l’estiu, parlem amb la regidora de Platges, Marina Nicolàs.

Els alumnes dels cicles formatius d’hostaleria de l’institut Coll i Rodés participen, un any més, a les jornades gastronòmiques de l’arròs. En parlem amb el responsable del cicle de Cuina i Gastronomia, Rubén de Prado.

Amb la promotora del Banc de Sang i Teixits de Girona, Meritxell Cascuberta, fem balanç de com va anar la campanya de donació de sang que es va fer a Lloret dijous i divendres passat.

En plana esportiva, entrevistem la jove Ona Blasco, que amb només 14 anys acaba de participar a la Copa d’Espanya d’Esquaix en categoria absoluta i ha aconseguit una meritòria 9a posició.

I també en clau d’esports, repassem els resultats del cap de setmana per part dels principals equips de la vila. Ja avancem que, en general, ha estat una jornada força negativa.

Darrers Programes