7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 18 Octubre 2022

Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar se suma a la lluita contra el càncer de mama. Estem en la setmana de la lluita contra el càncer de mama, que va matar l’any passat 6.700 dones a l’Estat Espanyol.  Tot i ser un càncer amb una incidència elevada -el patirà 1 de cada 8 […]

Aquest dimarts us expliquem que Lloret de Mar se suma a la lluita contra el càncer de mama. Estem en la setmana de la lluita contra el càncer de mama, que va matar l’any passat 6.700 dones a l’Estat Espanyol.  Tot i ser un càncer amb una incidència elevada -el patirà 1 de cada 8 dones a la vida-, també és una malaltia amb una supervivència del 85%. Això és en bona part a les proves diagnòstiques que es fan i que permeten agafar el càncer a temps. Per tot plegat, avui s’ofereix a Lloret una xerrada a càrrec de la psicòloga Neus Rodríguez, que parlarà sobre la incertesa de conviure amb un diagnòstic de càncer. L’acte l’organitza la regidoria d’Igualtat amb la col·laboració de l’Associació Contra el Càncer a Lloret de Mar. Avui escoltem la ponent d’avui, i entrevistem la regidora Jennifer Pérez.

Set equips de Lloret de Mar recapten prop de 4.000 euros en la sisena edició de la cursa Oncobike, disputada aquest cap de setmana a la Vall de Llémena. Parlarem amb David Aratu i Jordi Figueras, responsables d’Oncobike i de la penya ciclista.

Tot seguit, expliquem que l’actual mandat del Síndic del Ciutadà acaba a finals de novembre. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha obert el termini de presentació de sol·licituds per ocupar aquesta plaça. En donem els detalls.

A la segona part, tenim als estudis uns quants alumnes de l’institut Sant Quirze. Han muntat un festival de música el proper 12 de novembre per ajudar a pagar el viatge de fi de curs. Els entrevistem. Són Alex Medina, Daniela Fernandez i Laura Castro, acompanyats de la mestra de música i cap d’estudis, Mireia Vilalta.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022