20.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Abril 2021

L'informatiu matinal

Iniciem setmana explicant que Lloret de Mar serà un dels escenaris d’una nova sèrie de Netflix. La sèrie es titula “Bienvenidos a Edén” i serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

En total seran vuit capítols, que giraran entorn a un centenar de joves que reben una invitació per assistir a un festival de música a una illa paradisíaca. Una dotzena perden el vaixell de tornada i han de quedar-se a l’illa. Avui en donarem els detalls i explicarem que abans del rodatge, la productora ja ha començat a fer el càsting per seleccionar els extres. Es busquen tant homes com dones de més de 16 anys. Un càsting que, atesa la situació de pandèmia, es farà de manera virtual.

Sabem com va anar, dijous i divendres passat, la campanya de donació de sang a Lloret de Mar. Entrevistem, per això, a la promotora del Banc de Sang de Girona, Meritxell Casacuberta.

Expliquem, també, com va anar divendres la jornada de formació sobre l’abordatge policial contra la violència masclista que es va fer aquí a Lloret, amb la participació d’una quarantena d’agents dels Mossos d’Esquadra i dels cossos de la Policia Local de Lloret, Blanes i Tossa. La jornada es va fer a l’Hotel Evenia.

També a l’Hotel Evenia, uns dies abans es va fer una fira de productes d’alimentació i tecnologia, amb la presència de més de 30 expositors i 240 visites al llarg dels tres dies que va durar l’esdeveniment. També comentem com va anar.

Recordem una informació que ja vam avançar fa uns dies: demà dimarts, l’Institut Rocagrossa organitza per segon any l’activitat “Empoderem la Formació Professional”. La cita vol donar a conèixer la formació professional dual, incentivar l’emprenedoria de l’alumnat, i parlar de l’afectació de la covid-19 en el sector empresarial a l’esport. Es farà durant tot el matí de demà, al Teatre.

En clau esportiva, repassem els resultats que ha deixat la jornada per als principals equips de la vila.

Parlem amb la mestra Laia Llobera, de l’escola Immaculada Concepció, perquè el centre s’ha presentat, un any més, al concurs Videomat.

Acabem en plana cultural per explicar com va anar, dissabte a la tarda, la celebració de la Festa de la Cultura Lloretenca, que aquest any s’ha fet de manera virtual per la situació de pandèmia que vivim. En aquesta edició s’han entregat els premis d’aquest any i el de l’any passat, anul·lat per la crisi del coronavirus. El principal guardó, el Sa Gavina, ha anat a parar al festival de fotografia de natura Montphoto, que fa 25 anys, i a Angelina Cardona, pel seu activisme cultural al Casal de l’Obrera, a l’esbart dansaire o a les cavalcades de Reis.

Darrers Programes

Arrenquem el programa despertador matinal de Nova Ràdio Lloret explicant que demà dimecres torna Fitur, la Fira Internacional del...
Tots els esports del municipi
La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes
La cultura musical catalana a la Costa Brava Sud

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA