24.8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Abril 2022

L'informatiu matinal

Deixem enrere la Setmana Santa i ens fixem ja en la Diada de Sant Jordi que torna a la normalitat aquest any arreu de Catalunya i Lloret de Mar no n’és una excepció. Si tot va bé, aquest dissabte, 23 d’abril, la fira de la rosa i el llibre tornarà a celebrar-se com estàvem acostumats. Avui ho comentem amb el regidor de Cultura, Cristian Fernández. 

Seguim parlant de Sant Jordi perquè els alumnes de l’Institut-Escola muntaran una parada solidària a Fenals. La intenció és recaptar diners per a l’ONG Open Arms. Escoltem alguns dels alumnes que impulsen la campanya. 

En un altre ordre de qüestions, entrevistem la presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas, per comentar que l’entitat ha renovat el conveni amb la Fundació del Barça. Volem saber què implica el conveni i com es valora que s’hagi renovat. 

Joan Draper presenta avui el llibre “Petjades, anècdotes, rondalles, mites i llegendes de Lloret de Mar”, editat pel Xino-Xano. La presentació serà a dos quarts de nou del vespre a la Biblioteca municipal. 

En esports, valorem com ha anat la vintena edició del MIC de futbol base, que s’ha disputat a la Costa Brava durant la Setmana Santa, amb Lloret com una de les seus principals. En parlem amb Juanjo Rovira. 

També sabem com ha anat el primer torn del Globasket, que avui mateix inicia la segona tanda. De tot plegat ens en parla el responsable del torneig, Josep Ramon Muro.

Un altre esdeveniment esportiu és el torneig màster de petanca, que comença avui i s’allarga tres dies, al passeig Jacint Verdaguer. En comentem els detalls amb Jordi Martí, director de Traveltec, que és qui organitza el torneig. 

L’agència de viatges Zafiro organitza una sortida solidària a PortAventura. Els diners que es recaptin es destinaran a l’associació ForçAME.

També expliquem que la cantautora lloretenca Ainhoa Sánchez acaba de publicar el seu primer single en castellà, titulat “Cada vez que te vas”.

Darrers Programes