24.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Abril 2023

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant-vos que Lloret de Mar celebrarà per primer cop una Revetlla de Sant Jordi amb un concert molt especial. L’espectacle, anomenat “ElectroBacasis”, pretén trencar tots els tòpics d’una orquestra de música clàssica. Al llarg del concert, es podran escoltar els temes de més èxit […]

Aquest dimecres obrim el programa informatiu matinal de Nova Ràdio Lloret explicant-vos que Lloret de Mar celebrarà per primer cop una Revetlla de Sant Jordi amb un concert molt especial. L’espectacle, anomenat “ElectroBacasis”, pretén trencar tots els tòpics d’una orquestra de música clàssica. Al llarg del concert, es podran escoltar els temes de més èxit dels últims 50 anys, autèntics “hits” de grups emblemàtics com ABBA o música dels DJ més actuals, com Avicii o David Guetta, entre altres. Els Camerata Bacasis oferiran una selecció de música moderna interpretada per joves músics i una orquestra de corda. Estarà acompanyada d’un DJ i una cantant a l’escenari. El concert ElectroBacasis es durà a terme aquest dissabte, a dos quarts de deu de la nit, al Pàrquing de la Piscina municipal de Lloret. En sabem tots els detalls amb una entrevista a un dels membres de l’agrupació, Bernat Molas.

També expliquem que l’Associació de Veïns de Fenals i Santa Clotilde han preparat per aquest diumenge una festa per celebrar la Diada de Sant Jordi. Sabem quines activitats hi haurà parlant amb una membre del veïnat, Maria Mercè Herrera.

A continuació, ens fem ressò de la inauguració de l’Hotel Lloret Santa Rosa, de la cadena Pierre & Vacances, un establiment de quatre estrelles totalment reformat que va obrir les portes el passat mes de març.

En plana cultural, sabem com es presenta la quarta edició del taller de narrativa fotogràfica SALAT, que se centrarà en l’Església Parroquial. És una proposta organitzada per MontPhoto. Parlem amb el seu director, Paco Membrives.

I en plana política expliquem que Junts per Catalunya a Lloret ha obert una nova seu de campanya, per mantenir el contacte amb els veïns de la vila i traslladar les seves propostes. A més, també parlem de Tots per Lloret i coneixerem quines son les seves mesures en matèria de seguretat.

Darrers Programes