7.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Agost 2021

Avui obrim el programa matinal explicant que els veïns del nucli antic de Lloret mostren la seva indignació per l’incivisme nocturn. Especialment en les dues darreres setmanes, segons explica el Diari de Girona, un grup de veïns de la vila afirmen estar tips de les corredisses i les males actituds de persones durant la nit. Asseguren que, de camí a casa o als seus hotels, fan xivarri i trenquen mobiliari urbà. Com cada estiu, la Policia Local de Lloret i el Mossos d’Esquadra compten amb un dispositiu en les principals àrees d’oci i també en la zona del nucli antic. Per fer complir el toc de queda, els agents desallotgen el passeig, la platja, l’avinguda Just Marlès i el nucli antic. Tot i que la majoria de desallotjaments han estat efectius, en alguna ocasió algun grup ha aconseguit esquivar-ho i provocar accions incíviques, segons els veïns de la zona. En sabrem més detalls en el programa d’avui. Entrevistem la presidenta de l’Associació de Veïns del Nucli Antic, Rosa Sabiote, i també parlem amb Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana.

Expliquem que els lloretencs que tinguin el seu equip d’atenció primària en el CAP de Lloret o en el CAP de Fenals podran participar en la nova Marató de Vacunació sense cita prèvia que es fa avui a Tossa de Mar. La franja d’edat cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones de més de 12 anys. Entrevistem la doctora Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa.

Després, recordem que avui comença el Festival Som de Mar, amb el concert de Pasión Vega, que és l’artista encarrega d’aixecar el teló del cicle, que arriba a la segona edició, als Jardins de Santa Clotilde. Parlem amb el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

A la segona part, repassem els concerts que hi haurà avui a Lloret. A la Biblioteca, actuaran els Essential Feel, mentre que a la platja de Fenals, en el cicle Fenals de Música, podrem veure El Club de las Muñecas.

Darrers Programes