17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Agost 2022

Ha arribat el dia: avui comença el festival Som de Mar. Durant més d’una setmana, la música omplirà els Jardins de Santa Clotilde amb l’actuació d’artistes destacats, com Els Pets, Sergio Dalma o Rosario Flores. Els que inauguraran la tercera edició del festival, aquesta nit, seran els Manel. També aquest cap de setmana tindrem a […]

Ha arribat el dia: avui comença el festival Som de Mar. Durant més d’una setmana, la música omplirà els Jardins de Santa Clotilde amb l’actuació d’artistes destacats, com Els Pets, Sergio Dalma o Rosario Flores. Els que inauguraran la tercera edició del festival, aquesta nit, seran els Manel. També aquest cap de setmana tindrem a Ramon Mirabet, que actuarà demà a la nit, i Coque Malla, diumenge. Avui donem tots els detalls d’última hora amb el director del Som de Mar, Carles Gilibets. 

Lloret de Mar ha presentat un logo per a la celebració de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Una imatge que vol mostrar que la destinació és trencadora i que vol ser integradora amb tots els àmbits culturals al municipi. Ho expliquem.

També comentem que l’Ajuntament prepara un taller d’estudi assistit per a alumnes de i segon d’ESO i un cicle de xerrades destinades a famílies amb infants petits. Tot plegat, es farà al centre cívic del Rieral i en coneixem els detalls parlant amb la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres. 

I a banda del festival Som de Mar, l’agenda d’aquest divendres ens porta dues propostes més. D’una banda, la companyia Monte Isla oferirà un assaig obert al públic de la seva obra “Donde empieza el bosque acaba el pueblo”, que s’estrenarà al festival Teatre Noves Tendències de Terrassa. L’assaig obert a tothom gratuïtament es farà avui, a les vuit del vespre.

I també avui, però a dos quarts d’onze de la nit, a la plaça del Pi de Santa Cristina, hi haurà un concert de cançó napolitana, amb un trio format per un piano, una mandolina i un tenor.

Darrers Programes