8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Desembre 2022

Avui parlem amb l’investigador lloretenc Òscar Yanes, perquè forma part del grup que identifica una estratègia contra un subtipus de melanoma sense tractament. Com diem, el lloretenc Òscar Yanes forma part del grup que identifica una estratègia contra un subtipus de melanoma sense tractament. L’investigador ha participat en aquest estudi, que millora les respostes de […]

Avui parlem amb l’investigador lloretenc Òscar Yanes, perquè forma part del grup que identifica una estratègia contra un subtipus de melanoma sense tractament. Com diem, el lloretenc Òscar Yanes forma part del grup que identifica una estratègia contra un subtipus de melanoma sense tractament. L’investigador ha participat en aquest estudi, que millora les respostes de les cèl·lules d’aquest tipus de càncer. El treball l’ha liderat el grup de Recerca Biomèdica a Melanoma de la Vall d’Hebron Institut d’Investigació i també hi ha participat la Universitat Rovira i Virgili, ha identificat una estratègia que millora la resposta de les cèl·lules d’un tipus de melanoma a un tractament ja existent. És en aquest grup on participa l’investigador lloretenc Òscar Yanes, amb qui hem parlat des de la ràdio i avui escoltem l’entrevista.

Albert Ferrández ha presentat oficialment la seva candidatura com a alcaldable d’ERC per al maig del 2023. Ho va fer divendres en un acte que va comptar amb la presència del president de Catalunya, Pere Aragonès. Hi vam ser i avui expliquem com va anar, a banda de parlar amb Albert Ferrández.

Entrevistem també la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, per explicar que durant les festes escolars dels propers dies se seguirà oferint el servei de canguratge gratuït les tardes de dilluns a divendres, excepte els dies que són purament festius. Ho comentarem amb la regidora.

Tanquem el programa amb la plana esportiva per repassar els resultats del cap de setmana.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023