Dilluns, 8 març 2021
11.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2021

Avui dimarts obrim el magazine informatiu explicant-vos que els Mossos d’Esquadra alerten d’una onada d’estafes amb les vacunes contra la Covid-19. El cos policial assenyala que s’estan produint en residències i domicilis de gent gran, el primer gruix de la població que està rebent aquestes setmanes la primera dosi de les vacunes. Segons els Mossos, el modus operandi dels delinqüents comença a través d’una trucada telefònica al domicili particular. S’informa que l’endemà vindrà un sanitari a posar la vacuna i, amb aquesta excusa, aprofiten per entrar a les cases i cometre els robatoris. Pel que fa a les residències, el mètode que fan servir és diferent. En aquest cas, truquen directament al centre per informar que han de fer un ingrés immediat per poder rebre el material que els permeti iniciar la vacunació als seus residents. Donem més detalls en uns minuts sobre aquestes pràctiques delictives i anunciarem els consells que dona la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

Expliquem que el Servei d’Ocupació Municipal ha presentat l’oferta formativa del primer semestre del 2021. Tots els cursos són gratuïts, amb places limitades, i s’adrecen a persones residents a Lloret de Mar que busquin feina i que vulguin millorar les seves competències i coneixements en el món laboral. Entrevistem el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

Tot seguit ens posem al dia amb els esports: en concret amb el partit que juga avui l’hoquei. Serà davant de l’Igualada, un rival directe en la lluita per la permanència. I donem els resultats del Club Natació Lloret, que ha participat aquest passat cap de setmana en l’Open Internacional de Terrassa, un míting adreçat a nedadors de les categories absoluta i júnior.

A la segona part ens fem ressò de la nova exposició que es pot visitar a la Masia de Can Saragossa. Es titula “Lloret, zona agrícola KM 0”, que neix d’una unió d’esforços entre el RALL (l’Associació Recull Rural Artesà de Lloret) i l’Ajuntament. Parlem amb Lluís Ferres, membre fundador del RRALL, i amb Xavi Flores, regidor de Patrimoni Cultural. 

D’altra banda, parlem de l’exposició titulada “Multicolor”, d’Elena Serebriakova, que es pot visitar aquests dies a l’Espai Marina. La mostra la formen diversos quadres en què hi predomina la varietat de colors. Ho expliquem amb Natalia Lobonava, que parla en nom de l’autora de l’exposició.

Darrers Programes

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix...
El contingut de la primera hora el forma les poesies que recita Lourdes Roca i la informació que ens...
L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai...
Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa...
Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos.

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA

Cocodril Club – 7 Març 2021

La història del pop-rock amb les cançons que s’han convertit en autèntics himnes. Dirigeix i presenta, Albert Malla.

Ràdio Box – 6 Març 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Religió Catòlica – 6 Març 2021

Avui ens acompanya el rector de la Parròquia de Sant Romà, mossèn Martirià Brugada. Participa realitzant una pregunta a correu@novaradiolloret.org

Religió Evangèlica – 6 Març 2021

Avui ens acompanya la representant de l’Església Evangèlica Catedral Internacional Barcelona amb seu a Lloret, Cristina Lemos. Participa realitzant una...