9.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Gener 2023

L'informatiu matinal

L’Ajuntament de Lloret vol incrementar el nombre de dones a la plantilla de la Policia Local. Actualment, el cos de Policia Local de Lloret compta amb un centenar d’agents i només una desena són dones. Això representa un percentatge de només el 10%. El Consistori ha constatat que en els últims anys s’ha reduït el nombre de noves dones al cos i, per intentar revertir-ho, el govern municipal vol estudiar per quin motiu s’ha produït aquesta reducció i buscar mesures per tornar-los a despertar l’interès. Ho comentem amb el regidor de Seguretat, Jordi Sais.

Lloret de Mar és present, aquests dies, a Fitur. De fet, ahir a la tarda va presentar el projecte del Castell de Lloret. A més, aprofita l’esdeveniment turístic per promocionar l’oferta cultural de la destinació, molt marcada aquest 2023 amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana. Per parlar de la presència de Lloret a Fitur, entrevistem la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

Parlant de la Capitalitat de la Cultura Lloretenca, ja hem explicat a la ràdio que l’any ve carregat d’esdeveniments en aquesta línia, però avui volem fer-nos ressò que hi ha una entitat que ha anunciat que es desvincula de la commemoració. És la Plataforma per la Pau i avui en coneixerem els motius amb una representant, Ioia Ramos. La resposta per part de l’equip de govern la donarà el regidor de Cultura, Cristian Fernández.

Aquest divendres comença un taller de creació de videojocs en 3D. Es farà a la Biblioteca i ens en dona els detalls el regidor de l’equipament, Xavi Flores

De l’agenda d’activitats també recordem que avui hi ha Dijous de l’Aurora, amb la comunicadora Rosa Vendrell: a partir de les set de la tarda oferirà l’espectacle “Memòries Líquides. Veus de les Bugaderes”.

A més a més, avui i demà hi ha campanya de donació de sang a Lloret. Ho recordem amb tot detall.

Darrers Programes

La Llista – 7 Febrer 2023

La Llista – 6 Febrer 2023