29.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Primer cap de setmana a Lloret de Mar amb el toc de queda i les noves restriccions per frenar la cinquena onada de la Covid-19. Aquest passat divendres es va conèixer que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya autoritzava el toc de queda en aquelles poblacions que presenten una pitjor situació epidemiològica.

Aquest confinament nocturn s’aplica de matinada, d’una a sis. És una mesura que afecta les poblacions de més de 5.000 habitants, amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos per 100.000 habitants els últims 7 dies. La restricció, que s’allargarà com a mínim fins al 23 de juliol, s’aplica en 161 municipis i afecta 6 milions de persones a Catalunya.

El toc de queda s’afegeix a altres mesures aprovades per la Generalitat. Una de les més destacades és la limitació de les reunions a 10 persones. A més, la restauració ha de tancar a dos quarts d’una de la nit i es prohibeix menjar i beure al carrer.

Valorem les mesures a Lloret amb l’alcalde Dulsat i Enric Dotras, president dels hotelers.

Avui sabem com valora Punt d’Equilibri, que ajuda els infants amb problemes d’aprenentatge, especialment en situació de vulnerabilitat, que els mocadors solidaris de la Festa Major vagin per a l’entitat. Entrevistem una pedagoga de l’associació sense ànim de lucre, Marta Robles.

Escoltem els primers visitants al Castell d’en Plaja, que rebrà prop de 1.000 persones fins aquest divendres. Tot l’aforament està ple. Parlem amb el regidor Xavi Flores, a veure si allarguen les visites.

Tot seguit, sabem com va anar, la setmana passada, la jornada de donació de sang a Lloret. Ens ho explica la Saray, del Banc de Sang i Teixits de Girona.

Acabem amb els esports, per detallar la travessia Fusano d’aquest diumenge, així com la final de la lliga catalana de llaguts, la carrera de Miguel Molina i els nous fitxatges de l’hoquei.

Darrers Programes

DARRERS PODCASTS
A LA CARTA