10.5 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Juliol 2022

L'informatiu matinal en format reduït d'estiu

Els consellers Giró i Torrent, a més de Jordi Turull, autoritats confirmades a la festa major de Santa Cristina. El consellers d’Economia i Empresa, Jaume Giró i Roger Torrent, a més de l’exconseller Jordi Turull. Són les autoritats, entre d’altres, que han confirmat la seva assistència el proper diumenge a Lloret de Mar, amb motiu de la festa major de Santa Cristina.

Ja hem deixat enrere el primer cap de setmana de la programació, amb la diada castellera i el correfoc. De cara als propers dies, a més de la diada de Santa Cristina, ens esperem tot tipus de propostes, com la passada dels obrers, el s’amorra jove, projeccions de pel·lícules, concerts, petanca, la missa de vigília o el programa de ràdio d’en Llucià Ferrer amb la Laura Gibert d’EUFÒRIA.

En parlem de tot plegat amb l’alcalde, Jaume Dulsat, a qui li preguntem pel segell Bioscore de turisme sostenible.

Detallem els actes que organitza la confraria de Sant Elm de cara a la festa major, dels que destaca la benedicció de vaixells i l’ofrena floral del 26 de juliol.

Sabem com afronten els germans Carles i Marc Grau la seva nova etapa com a jugadors del Barça, després de tancar la seva trajectòria al Liceo.

Expliquem que el PSC ha ratificat formalment Adrià Lamelas com a candidat a les eleccions municipals del 2023 a Lloret.

Acabem recomanant el programa EL VERMUT, de Ràdio FlaixBac, amb Llucià Ferrer, a qui escoltem, que es duu a terme aquest dissabte des de Lloret, amb Laura Gibert i uns quants ‘eufòrics’ més.

Darrers Programes