14.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Maig 2022

L'informatiu matinal

Avui es farà una jornada a Lloret de Mar per donar recursos per a l’acompanyament de les persones trans. La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Lloret i el projecte Switch organitzen aquesta jornada amb l’objectiu de dotar als professionals dels serveis públics que tenen contacte amb la ciutadania de coneixements bàsics sobre la transidentitat i oferir-los eines per a la comunicació empàtica.

La jornada es fa aquest matí, de deu a dues, a la biblioteca de Lloret, escoltem la coordinadora del projecte Switch, Pilar Escotorín, donant-ne tots els detalls.

Expliquem com va anar, ahir, el primer Fòrum AEDHVenus sobre lideratge femení en el sector turístic, que es va fer a l’Hotel Guitart de Lloret. La jornada va servir per compartir experiències i coneixements al voltant del paper de la dona en l’àmbit del turisme i el sector empresarial.

Comentem que l’Ajuntament i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva preparen unes visites guiades en ucraïnès a part del patrimoni lloretenc. L’objectiu és fomentar la integració al territori de les persones desplaçades de la guerra d’Ucraïna.

Entrevistem al periodista Salvador Garcia Arbós, que serà a Lloret demà al vespre per presentar el llibre “Gastronomia de fires”. Serà, a les vuit, al Club Marina Casinet.

També fixant-nos en l’agenda, parlem amb el president del Cineclub Adler, Joan Moret, per comentar la projecció d’aquest vespre. S’ha escollit la pel·lícula CRAZY per sumar-se a la commemoració del Dia contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

Ens fem ressò de dos concerts programats: un aquest vespre a la Catedral de Girona amb tres lloretencs i l’altre, demà al Teatre de Lloret, dins del cicle Nits de Piano.

Parlem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, ja que Lloret de Mar ha renovat les banderes blaves de les platges de Cala Canyelles, Lloret centre, Sa Boadella i Santa Cristina. En canvi, no ha recuperat la de Fenals, que va perdre l’any passat.  

Darrers Programes