0.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2021

L'informatiu matinal

Aquest dimarts us expliquem que una quarantena d’activistes de SOS Lloret fan el camí de ronda de Can Juncadella, tot i l’oposició de la seguretat de la finca privada. Els manifestants han volgut denunciar les que consideren “pràctiques intimidatòries” de la seguretat d’aquesta finca, tot i tractar-se d’un “espai públic”. Quan els activistes han entrat, de seguida s’ha escoltat un avís que no es podia passar i un membre de la seguretat privada, acompanyat d’un gos, els ha intentat aturar. Després d’uns moments de tensió, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Lloret han aparegut per evitar enfrontaments i dissuadir els membres de SOS Lloret, que formen part de la plataforma SOS Costa Brava. Sabem tots els detalls de la situació que es va viure. Entrevistem Jordi Palaudelmàs, portaveu de SOS Lloret, i també parlarem amb Jordi Sais, regidor de Seguretat Ciutadana.

Expliquem que Lloret En Comú torna a apuntar als desperfectes que presenta la plaça Pere Torrent i critica la gestió que fa el consistori d’aquest espai. El grup municipal a l’oposició explica que han aparegut les primeres esquerdes i lamenta que encara no s’hagin col·locat les lletres de Lloret de Mar anunciades. Entrevistem el portaveu dels comuns, Miguel Gracia. Per donar resposta, també parlem amb Albert Robert, regidor d’Urbanisme. 

La segona part la dediquem al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que es commemora avui, 19 d’octubre. Com sempre, la secció local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer formarà part de la jornada i ha organitzat dues taules informatives. Ens ho explica la seva presidenta, Cristina Pané.

A més, també entrevistem Ruth Seguel, propietària del centre de perruqueria Ruth Seguel Hair Studio. També participen en la commemoració del Dia contra el càncer de mama. Donaran 5 euros de cada servei d’aquest dimarts per a la confecció de perruques solidàries. 

Darrers Programes