7.6 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Octubre 2022

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar plora la mort de dues veïnes en un accident de globus. Aquest dimarts al vespre, unes 600 persones han omplert la Plaça de la Vila per fer un minut de silenci en record de les dues veïnes del municipi que van perdre la vida, ahir al matí, […]

Aquest dimecres us expliquem que Lloret de Mar plora la mort de dues veïnes en un accident de globus. Aquest dimarts al vespre, unes 600 persones han omplert la Plaça de la Vila per fer un minut de silenci en record de les dues veïnes del municipi que van perdre la vida, ahir al matí, en un accident de globus a Turquia. Arran dels fets, l’Ajuntament ha decretat tres dies de dol i, a més, tant el consistori com la Generalitat s’han posat a disposició de totes les persones afectades, tant les famílies de les víctimes mortals, com la resta de dones que participaven en el viatge, organitzat per una agència de Lloret, amb una vintena de dones. Escoltem la consellera d’Acció Exterior i de la Unió Europea, Meritxell Serret, i l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Aquest dissabte a la tarda arriba la segona edició de la festa Esplaia’t, organitzada pels esplais de Lloret amb la col·laboració del Puntet. Expliquem en què consistirà amb la regidora de Joventut, Marina Nicolàs.

Aquests dies, se celebra la Setmana Catalana de l’Esport i Lloret de Mar organitza diferents activitats. Les comentem amb Jordi Vallès, membre de la UFEC, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. 

També en plana esportiva, comentem que el Team Albino organitza aquest diumenge una vetllada internacional, amb una vintena de combats en les modalitats de boxa i kick boxing. Hi participaran lluitadors d’Argentina, França i Catalunya, a més dels participants de l’entitat lloretenca.

També ens fem ressò de l’actuació d’Agustí Busom, aquest divendres, al Teatre de Lloret, per presentar el seu últim disc, titulat “Arbre”. Parlarem amb ell.

Darrers Programes