17.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 19 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Aquest divendres, arriba la Lloret Comerç Fest. La tradicional Lloret Night Shopping torna aquest divendres, però amb un nom nou: a partir d’ara, s’anomena Lloret Comerç Fest. La filosofia, però, segueix sent la mateixa: de sis de la tarda a dos quarts d’una de la matinada, els comerços oferiran descomptes especials, hi haurà sortejos, es faran espectacles diversos a l’aire lliure i s’espera que els carrers del centre de la vila s’omplin de públic amb ganes de passar-ho bé.

Els detalls, li preguntem al regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, a qui també li preguntarem per l’oferta de cursos gratuïts que impulsen des del Servei d’Ocupació Municipal, el SOM.

Parlem amb Esther Caraballo, que és infermera de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, per parlar de dues vacunes: d’una banda, la de l’herpes zòster, que es començarà a administrar a aquelles persones que aquest 2022 hagin complert o hagin de complir els 65 anys o bé els 80. Esther Caraballo ens n’explica el motiu. I, d’altra banda, li preguntem per la vacuna del papil·loma, que fins ara era només per a les nenes, però que a partir d’ara també s’administrarà als nens.

En plana de successos, expliquem que el crim de la dona trobada morta el juny del 2013 dins un bidó enterrat en una finca de Lloret de Mar ha quedat impune. El jutjat, atenent la petició del fiscal, ha arxivat el cas després que les autoritats d’Argentina comuniquessin que la tarotista investigada per assassinat i principal sospitosa dels fets ha mort.

Romà Ribas ens visita als estudis de la ràdio per parlar-nos de les classes de country que fan al Casal Municipal de la Gent Gran. Després de la pandèmia, el grup s’ha vist reduït a la meitat i, tot i que segueixen sent una quarantena de persones, fan una crida per animar la gent a apuntar-s’hi.

Expliquem com va anar, dissabte, la segona Jornada de Mobilitat Sostenible, que es va dur a terme a la sala polivalent de la biblioteca. Un dels arguments que s’han posat sobre la taula és que Lloret de Mar i la seva àrea urbana és la zona més poblada de Catalunya sense connexió de tren.

Comentem, també, com va anar ahir la primera edició de la Cabra’s Trail Lloret, guanyada pel gironí Rafel Fàbrega, en homes, i la blanenca Jennifer Garcia, en dones. Fem un repàs dels principals resultats i escoltem les bones valoracions dels organitzadors.

També en plana esportiva, sabem com ha anat el Torneig Dona Marinera del Club Hoquei Lloret, en què els homes de Xevi Cabanas van guanyar el Club Patí Manlleu per 3-2.

Darrers Programes