8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Agost 2022

Avui us expliquem que Lloret aprova un pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes a l’Ajuntament. Eliminar qualsevol desigualtat entre homes i dones en el si de l’Ajuntament de Lloret. És un dels principals objectius del pla d’igualtat aprovat en el ple d’aquest dilluns, que pretén eliminar qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe […]

Avui us expliquem que Lloret aprova un pla d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes a l’Ajuntament. Eliminar qualsevol desigualtat entre homes i dones en el si de l’Ajuntament de Lloret. És un dels principals objectius del pla d’igualtat aprovat en el ple d’aquest dilluns, que pretén eliminar qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe al consistori. El pla també busca augmentar la consciència de gènere en la plantilla i, de pas, introduir aquesta perspectiva a l’hora de contractar, formar o bé retribuir el personal, així com la prevenció i actuació davant de l’assetjament sexual. A més d’aprovar el nou pla d’igualtat, el plenari d’aquest dilluns ha donat el vistiplau al projecte per fer obres de millora al camí de ronda entre la Caleta d’en Trons i Cala Gran, pressupostat amb 3,8 milions d’euros. En el programa d’avui, fem la ronda de portaveus valorant aquests continguts.

Estem comptant els dies per veure l’esperada sèrie HOUSE OF THE DRAGON, que s’estrena aquest mes d’agost a HBO, amb escenes rodades als jardins de Santa Clotilde. Els quals es reconeixeran perfectament.

En plana esportiva, parlem de dos noms propis: el de la lloretenca Anna Sabarieg, que s’ha proclamat campiona de Catalunya de natació en la prova dels 100 metres esquena. I el de Dami Sosa, qui ha renovat com a entrenador del sènior femení del Bàsquet Lloret.

També ens fem ressò d’un sopar d’aniversari: la gent nascuda el 1982 que fa enguany 40 anys està cridada a participar en una vetllada molt especial.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 30 Gener 2023

Cocodril Club – 29 Gener 2023

Ràdio Box – 28 Gener 2023