10.2 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Desembre 2021

L'informatiu matinal

Avui fem valoració del Gran Recapte d’Aliments 2021. Aquest cap de setmana ha acabat el Gran Recapte d’Aliments i avui sabem com ha anat a Lloret de Mar parlant amb la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez.

Igual que l’any passat, la campanya solidària s’ha fet de manera virtual, és a dir, en lloc de recollir productes directament, els voluntaris han animat la ciutadania a fer donatius econòmics a través d’una app. Tot i així, a Lloret s’han pogut entregar aliments directament al Centre de Distribució de Càritas.

Avui se celebra la 14a edició del Sopar de Dones Solidàries contra el càncer de mama. Aquest any la cita serà un Memorial a la model Vanessa Ausbert, que va morir aquest estiu passat víctima d’un càncer. Tots els detalls del sopar els coneixem amb la presidenta de la Fundació Climent Guitart, Cristina Cabañas.

Demà és 3 de desembre i es commemora el Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. A Lloret, el col·lectiu Som Capaços organitza una concentració, a dos quarts de sis, a la plaça Pere Torrent. En parlem amb dos dels organitzadors, Cristina Marquès i Francisco Pastor.

Acabem el BDBH parlant de teatre, perquè aquest cap de setmana hi ha programades dues obres. D’una banda, parlem amb l’actriu Txell Botey de “La nena dels pardals”. L’espectacle de la companyia Teatre al Detall arriba a Lloret diumenge a la tarda.

La companyia Escarlata Circus farà tres funcions de l’espectacle de circ “Devoris Causa”, entre divendres i dissabte. Els detalls els coneixem amb l’actriu Bet Miralta.

Darrers Programes

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022

Ràdio Box – 26 Novembre 2022