8 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Desembre 2022

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret commemora aquest dissabte el dia de les persones amb discapacitat. Aquest dissabte es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat. Aquí a Lloret, Som Capaços organitzarà diferents activitats al llarg del matí. La jornada es farà a la Plaça de la vila i hi haurà zumba, activitats […]

Acabem la setmana explicant-vos que Lloret commemora aquest dissabte el dia de les persones amb discapacitat. Aquest dissabte es commemora el Dia internacional de les persones amb discapacitat. Aquí a Lloret, Som Capaços organitzarà diferents activitats al llarg del matí. La jornada es farà a la Plaça de la vila i hi haurà zumba, activitats inclusives, una xocolatada i un concert de Guillem Costa, a banda de la lectura d’un manifest. A més a més, es comptarà amb la col·laboració de l’Odiarte. En el programa entrevistem Cristina Marquès, de l’associació Som Capaços, i escoltarem Albert Ferrandez, de la regidoria de Diversitat Funcional de l’Ajuntament. Relacionat amb tot plegat, el periodista Javi Martín ha trencat els estigmes sobre els trastorns mentals. Ha estat en la xerrada que ha ofert aquest dijous a Lloret de Mar, per parlar sobre salut mental. L’escoltem en aquest espai.

L’Ajuntament fa una crida a les entitats, empreses i escoles de Lloret perquè comuniquin els actes que fan per a la Marató del proper 18 de desembre, centrada en les malalties cardiovasculars.

En plana de política, anunciem que ERC ha iniciat un seguit d’assemblees amb els veïns per recollir propostes per al programa electoral. La primera s’ha fet aquest dimecres amb el nucli antic i barri de Pescadors.

La lloretenca Laura Gibert i altres concursants d’Eufòria seran aquest dissabte a la Llibreria 22 de Girona per signar el seu llibre, titulat: “Eufòria: perseguim un somni”.

En plana esportiva, destaquem el reconeixement al Club de Futbol Lloret pel seu centenari -aquest dijous a l’Ajuntament-, anunciarem els partits del cap de setmana i recordarem que s’han obert les inscripcions per a la Cursa de Nadal.

A la segona part, desgranem l’agenda del cap de setmana, marcada pel festival de cinema negre; una xerrada sobre el Museu de l’Automòbil de Sils, amb Salvador Claret, avui al Casinet; el taller infantil de tions de Nadal als jardins o la Tirada a l’Art d’aquest diumenge amb el Xino Xano.

Darrers Programes