11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Lloret de Mar ha inaugurat la nova escola d’hostaleria. La nova escola està ubicada a l’hotel BPM, a l’avinguda de la Roca Grossa. Hi ha fins a 120 alumnes del Coll i Rodés fent pràctiques relacionades amb el sector de l’hostaleria, com cuina, pastisseria, atenció a sala o gestió d’allotjaments turístics.

Expliquem com va anar l’acte d’inauguració escoltant alguns dels alumnes i també Adam Manyé, director dels Serveis Territorials Educatius de Girona, l’alcalde, Jaume Dulsat, i el regidor d’Educació, Albert Ferrández.

L’Ajuntament està fent obres per renovar el parc infantil del costat de l’escola Pere Torrent i el pavelló municipal d’esports. En coneixem els detalls amb el regidor de parcs i jardins, Edu López.

Entrevistem, també, el regidor de l’OIAC, Xavi Flores, per fer balanç de les dades d’atenció al ciutadà del 2022, que s’acaben de publicar.

També volem explicar que una desena d’alumnes de l’institut Rocagrossa van participar la setmana passada en una hackató de tres dies a la Universitat Politècnica de Barcelona. Escoltem dos dels alumnes i també parlarem amb el professor responsable, Oriol Amargant.

El 25 de febrer, el director i realitzador de cinema i televisió català Esteve Rovira serà a Lloret per oferir una masterclass organitzada per Rescat Films. Avui parlem amb Esteve Rovira per saber de què tractarà aquesta masterclass.

Aquest vespre, hi ha una nova projecció del cineclub Adler. La pel·lícula que es podrà veure és “A febre”. En parlem amb el president del cineclub, Joan Moret. 

Darrers Programes