7.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Gener 2023

L'informatiu matinal

Un 2023 sense guerra ni pandèmia, amb plena recuperació dels mercats turístics que venen a Lloret de vacances. Jaume Dulsat també demana que s’acabin de recuperar mercats que donen estabilitat a Lloret com el britànic.

Aquests són els desitjos de l’alcalde per l’any que acabem de començar. L’escoltem. Dulsat també vol que “Lloret segueixi bategant com a ciutat dinàmica, compromesa, on passen coses, amb una qualitat de vida alta”. El 2023 ve marcat, a més de les eleccions municipals, per la celebració de la Capital de la Cultura Catalana a Lloret de Mar.

Avui sabem com s’ha previst la cavalcada dels Reis d’Orient, a més de la visita del patge, dos dies abans, i de la Fira de Reis. Entrevistem el regidor Cristian Fernandez.

Tot seguit, xerrem una estona amb Olga Valls. Aquest diumenge, 8 de gener, el Club Natació Lloret dona la benvinguda al 2023 amb el Primer Bany de l’Any, una cita ja tradicional que arriba a la 28a edició.

També expliquem que la lloretenca Ying Su és el primer nadó de l’any del 2023 de la Selva marítima i l’alt Maresme. La petita va néixer a l’Hospital Sant Jaume de Calella, per part natural i sense complicacions, a les 6.33 hores d’aquest diumenge.

A la segona part, continuem en l’àmbit esportiu perquè aquesta setmana se celebra una nova edició del Torneig de futbol d’Any Nou, que organitzen l’Associació Esportiva Blanc Blava i la XEF de Lloret. Ho comentem Quique Gonzalo.

A continuació, anunciem que avui comença a Lloret la primera edició del torneig de waterpolo formatiu HaBaWaBa Spain. Hi haurà 200 participants, d’entre 13 i 14 anys, repartits entre 14 equips de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol. En parlem amb el responsable, Saul Sanz.

Darrers Programes