8.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Juliol 2021

L'informatiu matinal

Lloret activa la cita prèvia avui per reduir les cues de gent que es vol fer la prova PCR o el test d’antígens a meitat de preu. L’objectiu d’aquest nou sistema és reduir el temps d’espera dels usuaris -donada l’elevada demanda que hi ha diàriament- i facilitar l’obtenció ràpida dels resultats. 

A més, s’ha decidit limitar l’ús del servei a les persones que viuen a Lloret, amb primera o segona residència, i també als turistes que estan allotjats a la destinació. En tots els casos s’ha d’acreditar documentalment un o altre requisit, ja sigui amb el DNI o la confirmació de residència. 

Per accedir al servei, cal anar al web de l’Ajuntament: citaprevia.lloret.org. Des d’avui, ja hi ha disponibilitat per demanar cita prèvia a partir del proper dilluns, 5 de juliol. 

En parlem amb l’alcalde, Jaume Dulsat, en uns minuts.

Escoltem a Maria Paula López, que amb un 9,3 sobre 10, és l’alumna de Lloret amb millor nota en les Proves d’Accés a la Universitat. L’estudiant, de l’Institut Rocagrossa, ha pogut completar una selectivitat amb qualificacions molt destacades. Escoltem les seves valoracions, i també les de Justyna Pyzia i Laura Molina, les alumnes amb millors qualificacions de l’Institut Coll i Rodés i la Immaculada Concepció, respectivament.

Ens fem ressò dels actes commemoratius del dia de l’orgull LGTBI, que a Lloret se celebrarà aquest diumenge, a les vuit del vespre. Escoltem les declaracions de la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez. A més, també sabrem com són les microhistòries que ha dedicat l’Arxiu de Lloret al col·lectiu LGTBI.

En plana esportiva comentem com es presenten dues cites destacades d’aquest cap de setmana. En primer lloc, parlem del Meeting d’atletisme que organitza aquest dissabte La Sansi, amb 300 atletes de vuit països diferents. I en segon lloc, expliquem que dissabte i diumenge se celebrarà l’onzena edició del torneig de futbol Vila de Lloret, a càrrec de l’empresa Travel Sports.

Entrevistem el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, per saber en què consistiran les visites guiades que s’han programat per aquest mes de juliol. Una d’elles comença aquest diumenge: la visita guiada amb acompanyament musical al Cementiri, titulada “L’herència de les Amèriques”.

Recordem que aquest cap de setmana se celebra la tercera edició del festival Lloret Negre. La principal novetat d’enguany és la incorporació de la secció de cinema negre. Donem veu a l’organització de l’esdeveniment i també a l’associació de dones l’Aurora, que llegirà un manifest sobre feminisme.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022