16.1 C
Blanes

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Juny 2021

L'informatiu matinal

Avui parlem de les platges de Lloret que ja compten amb el servei de socorrisme.

Aquest dimarts ha començat el mes de juny i, per tant, s’ha activat el servei de salvament i socorrisme a les platges de Lloret. També s’ha activat el servei de vigilància de platges, amb personal de Protecció civil, i el servei d’informació periòdica de l’estat d’ocupació de platges. De tot plegat, en parlem amb la regidora de Medi Ambient i Platges, Marina Nicolàs.

Entrevistem el lloretenc Jordi Costa, que ha estat escollit conseller nacional de Junts. Jordi Costa és membre de l’executiva local del partit, on és responsable de Política Municipal. Avui coneixerem tots els detalls del seu nou càrrec parlant-ne amb ell mateix.

Sergio Chinchilla acaba de superar el rècord personal: acaba de fer corrent el Camí de Santiago des de Roncesvalles fins a Finisterre, l’anomenat Camí Francès. La mitjana ha estat de 45 quilòmetres diaris. Parlem amb ell perquè ens expliqui com ha estat l’experiència.

També en clau esportiva, expliquem que el jove lloretenc Pau Delós acaba de proclamar-se campió de Catalunya de vòlei amb l’equip juvenil del Barça.

Aquest diumenge, i cada diumenge del mes de juny, es durà a terme la visita guiada “Vermut al Museu”. Es tracta d’una activitat organitzada al Museu del Mar i els detalls ens els dona el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

Buba Junior ha preparat un nou àlbum i aquest dissabte publicarà a YouTube i Instagram el primer poema del treball. L’àlbum es titula “Mensajes borrados” i el poema “17310”. El lloretenc ens n’ha parlat i avui l’escoltem.

Escoltem, també, a Verónica Menghnani i Linda Kolli Vizi, perquè totes dues cursen tercer d’ESO a l’institut Rocagrossa i passaran dues setmanes a Anglaterra per millorar l’anglès. Han guanyat l’estada i ens n’expliquen totes les particularitats.

Darrers Programes