17.9 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Juny 2022

L'informatiu matinal

L’Ajuntament habilitarà un gran aparcament dissuasiu als terrenys de davant de la comissaria de la Policia Local. De cara a la temporada alta, el Consistori vol evitar el caos que s’ha produït els dos últims estius per la manca d’aparcament i per això ja fa temps que treballa en la creació d’aparcaments dissuasius. Fa uns mesos, ja va obrir l’aparcament de davant l’Hotel Eugènia, a l’avinguda Vila de Tossa, tot i que per ara hi aparquen sobretot autocars. Un cop s’habiliti el nou espai entre la comissaria i el Water World, tots els autocars s’aparcaran allà i el pàrquing de Vila de Tossa quedarà només per a cotxes. A més, també hi haurà lloc per turismes al nou pàrquing.

Tot plegat, ho comentem amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

En política local, Jordi Martínez i Puig és precandidat per encapçalar les llistes de Junts a les properes eleccions municipals. Avui parlem amb ell per saber per què ha decidit tornar al món de la política i quins projectes té per als propers anys.

Expliquem que European Best Destinations hagi escollit Sa Boadella com la 15a millor platja de tot Europa. Escoltem les valoracions que en fa la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

En plana cultural, entrevistem la historiadora de l’art Marina Garcia, perquè serà l’encarregada de la visita guiada que es farà al cementiri de Lloret tots els divendres del mes de juny.

Seguim fixant-nos en l’agenda per comentar que el Club Marina Casinet ha convidat, per demà al vespre, al doctor Àlex Roca-Cusachs, que vindrà a presentar la seva novel·la “Les cacatues no saben estimar”. Parlem amb ell i també li preguntem per les seves fortes arrels lloretenques.

També demà divendres, hi ha espectacle al Teatre. La companyia La Intempèrie presentarà l’obra “Que el món s’acabi és culpa meva”. Entrevistem la dramaturga i actriu Eva Ferré.

En esports, el Club Rem Hotelers fa una crida per formar un equip d’iniciació de categoria sènior. El Club Futbol Lloret organitza una festa per als equips de base, en el marc de la celebració del Centenari de l’entitat. Finalment, recordem que avui és Sant Elm i la confraria local ha organitzat diferents activitats. 

Darrers Programes