2.3 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Març 2021

Avui parlem de l’Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L’equip de govern ha anunciat que, finalment, pagarà la retroactivitat de les beques menjador. Ho ha dit al ple d’aquest dilluns, arran d’una moció presentada per Força Lloret que, precisament, reclamava aquesta retroactivitat. A més, la formació també volia […]

Avui parlem de l’Ajuntament, que pagarà les beques menjador amb retroactivitat des del 15 de setembre. L’equip de govern ha anunciat que, finalment, pagarà la retroactivitat de les beques menjador. Ho ha dit al ple d’aquest dilluns, arran d’una moció presentada per Força Lloret que, precisament, reclamava aquesta retroactivitat.

A més, la formació també volia que es fes una convocatòria extraordinària per poder arribar a més famílies. Això, però, no es farà, perquè la moció no s’ha aprovat. Tot i així, l’oposició en bloc ha criticat la gestió de l’equip de govern entorn a les beques menjador. El punt ha generat un ampli debat al ple d’aquest dilluns i avui coneixem l’opinió de tots els grups parlant amb els seus portaveus.

A més, els preguntem per una altra qüestió: s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’Ajuntament i el propietari dels terrenys que hi ha entre Cala Banys i el castell de Sant Joan per tirar endavant aquest tram del camí de ronda entre Llore i Fenals.

Per tant, comentem aquests dos temes amb els portaveus municipals. A més, farem un breu resum de la resta de punts aprovats al plenari d’aquest dilluns.

Amb motiu de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, Autodefensa Marga organitza el pròxim dissabte un taller per a dones. És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

Les obreres del 2021 són Mar Portavella, Mariona Gisbert, Anna Comas i Maria Mayorga. Aquest diumenge van iniciar el seu mandat a l’Aplec dels Perdons, on van rebre el relleu de part de les obreres del 2020: Berta Blanc, Laura Reina, Georgina Latorre i Clàudia Ferrández.

I acabem destacant que Corset Teatre és l’única companyia de Lloret que fa una funció aquesta primavera al Teatre. Serà l’11 d’abril, amb la comèdia BAJO TERAPIA, que destinarà els beneficis al Centre de Distribució d’Aliments.

Darrers Programes