11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Març 2023

L'informatiu matinal

Un de cada quatre viatgers que arriben a l’aeroport de Girona tenen com a destinació Lloret de Mar. Aquesta és una de les principals conclusions d’un estudi realitzat pel Grup de Recerca en Economia, Indústria i Servies de la Universitat de Girona.

Aquest estudi, elaborat del 16 de juliol al 6 de setembre de l’estiu passat, s’ha realitzat a través de prop de 2.000 enquestes. La majoria s’han fet a turistes estrangers de nou països: França, Bèlgica, Finlàndia, Països Baixos, Alemanya, Itàlia, Irlanda, Regne Unit i Polònia.

De les moltes dades que s’han presentat, una de les més destacades parla sobre la despesa mitjana dels visitants de Lloret, que és de 158 euros per persona i dia. La despesa més elevada la fan els turistes polonesos, irlandesos i francesos. Escoltem l’alcalde Dulsat i a Enric Dotras, del gremi d’Hostaleria. I entrevistem Anna Garriga, directora de l’estudi.

Avui anunciem que estan obertes les inscripcions per a una jornada que es fa la setmana que ve sobre la web3 i com es pot aplicar al sector turístic de Lloret. Entrevistem dos dels responsables: Damià Font, de l’empresa Marmirada, i Adrià Bosch, de Mycheftool.

Parlem del Cineclub Adler, que avui projecta UNA HISTÒRIA D’AMOR I DESIG, dins del cicle CINEMA I DONA. La comentem amb Joan Moret, president del cineclub.

Tot seguit, entrevistem la Paloma Hurtado, una de les creadores de l’espectacle de dansa contemporània INA, que es representa aquest divendres al Teatre i que avui dijous compta amb un taller complementari.

Destaquem que el Club de Futbol Lloret organitza aquest diumenge el Triangular Solidari de Veterans, amb la participació del Girona i el Palamós. Es tracta d’una jornada benèfica en què els guanys es destinaran a Pas a Pas, dedicada a ajudar persones amb autisme.

Darrers Programes