7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Novembre 2022

Avui ens fem ressò que ja s’han aprovat les ordenances fiscals per al 2023, amb el vot negatiu de tots els grups de l’oposició. Avui parlem amb tots els portaveus. Al ple de dilluns es van aprovar les ordenances fiscals per a l’any que ve. Tal com ja havíem avançat al BDBH, el govern local […]

Avui ens fem ressò que ja s’han aprovat les ordenances fiscals per al 2023, amb el vot negatiu de tots els grups de l’oposició. Avui parlem amb tots els portaveus. Al ple de dilluns es van aprovar les ordenances fiscals per a l’any que ve. Tal com ja havíem avançat al BDBH, el govern local ha decidit congelar tots els impostos, però sí que incrementarà dues taxes: la de subministrament d’aigua i la de recollida d’escombraries. D’aquesta manera, l’equip de govern considera que són unes ordenances responsables que tenen en compte el context econòmic actual. L’oposició, però, s’ha mostrat molt crítica i cap grup no hi va donar suport al ple de dilluns. Avui parlarem amb tots els portaveus per conèixer de primera mà el punt de vista de cada partit.

També expliquem que l’Ajuntament ha començat a col·locar els bancs del passeig marítim que van quedar malmesos o que van desaparèixer arran del temporal Glòria, a principis del 2020.

L’associació de dones l’Aurora convoca el concurs d’eslògans contra la violència masclista. Aquesta és, ja, la 14a edició. Escoltem una membre de l’entitat, Conxa Alférez.

Darrers Programes

Ple Municipal 28 Novembre 2022

Lloret Esportiu – 28 Novembre 2022

Cocodril Club – 27 Novembre 2022