16.4 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 2 Setembre 2022

L'informatiu matinal

Acabem d’encetar el mes de setembre i toca fer valoracions turístiques. Els hotelers ja tenen les dades oficials d’ocupació del mes de juliol i avui les comentem amb el president del Gremi d’Hotelers, Enric Dotras, amb qui també comentarem les sensacions que deixa el mes d’agost que acabem de tancar i com es presenten les properes setmanes. Després de dos anys molt marcats per la pandèmia, és evident que aquesta temporada hi ha hagut més visitants a la destinació i volem saber quin anàlisi i valoracions en fan els hotelers. 

MontPhoto durà a terme un taller demà durant tot el dia, titulat Salat. Anirà a càrrec de dos dels coordinadors de l’activitat, Xavi Orri i David Salcedo, que faran de guies. Avui ens visita als estudis el fotògraf David Salcedo.  

El Casal Municipal de la Gent Gran és a punt de començar un nou curs i ja ha obert les inscripcions per a les diferents activitats que durà a terme. En donem els detalls. 

Escoltem la coordinadora d’activitats de Xatrac, Carolina Rodríguez, que ens explicarà en què consisteixen les sortides guiades d’snorkel que han estat fent durant tot l’estiu i que encara oferiran els caps de setmana de setembre, en el marc del programa Lloret Nature, de Lloret Turisme. També ens comentarà alguns dels organismes que podem trobar al fons marí de la nostra vila. 

Ahir parlàvem amb el grup municipal de Cs, perquè la formació reclama que el ple extraordinari per debatre l’estat del municipi se celebri com abans millor. Avui coneixem el posicionament de l’equip de govern amb el regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais.  

Els Tapeo Sound System actuen demà a la nit a Agramunt. Avui parlem amb la cantant, Cristina Collado, amb qui comentarem com està anant la temporada per al grup de versions, que actuaran també a la Festa Major de Sant Romà, al novembre. 

Ahir a la tarda ens vam colar al rodatge del tràiler que està produint Lloret Negre per presentar la primera edició del festival de cinema. Ho expliquem i donem veu als directors, la protagonista i la impulsora del festival. 

Darrers Programes

Ple Municipal 26 Setembre 2022

Lloret Esportiu – 26 Setembre 2022