9.1 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Abril 2021

Aquest dimarts us expliquem que s’adjudiquen 10 dels 11 apartaments turístics de Lloret, reconvertit en pisos de lloguer social. 11 apartaments de Lloret de Mar que estaven buits seran l’habitatge de persones o famílies en situació de vulnerabilitat. Situats al carrer del Carmen, el passat dijous es van lliurar les claus a la Generalitat, a través del programa “Reallotgem”. La propietària és Maria Clara Pagès-Petit. Deu dels 11 pisos ja s’han adjudicat a famílies de Lloret, les quals estaven pendents de rebre un habitatge social. El conceller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha agraït la solidaritat de la propietària d’aquests apartaments turístics, reconvertits en pisos per a famílies vulnerables. El conseller fa una crida als ajuntaments perquè captin propietaris amb immobles buits. Lloret és un dels 35 municipis que s’han sumat al programa. El govern català ha destinat 21 milions d’euros al programa. Calcula que, amb aquests diners, podran llogar entre 1.000 i 1.500 pisos.  Valorem el gest amb la regidora Jennifer Pérez i sabrem en què consisteix el programa.

D’altra banda, Lloret de Mar organització una formació en vendes a través de xarxes socials per a empreses especialitzades en turisme de negocis i esdeveniments. Una 50a de professionals del sector MICE s’han inscrit en aquesta iniciativa, que té lloc durant aquest mes d’abril, la qual complementa el Pla de Transformació Digital de la destinació. Entrevistem Montse Belisario, del Convention Bureau.

A la segona part, sabrem en què consisteix un nou tractament que s’engega a la deixalleria per minimitzar l’impacte ambiental de les càpsules de cafè. En parlem amb la regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs.

Tot seguit, sabem com ha anat la participació de Marc Bernils en un campionat de pàdel i recordarem que avui dimarts l’Institut Rocagrossa organitza una activitat per donar a conèixer la formació professional dual.

Darrers Programes