11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Agost 2021

Acabem la setmana explicant-vos que la justícia tomba el toc de queda a Lloret i a la majoria de municipis catalans. La decisió entra en vigor avui mateix, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya no hagi avalat els nous criteris que marca la Generalitat per mantenir la mesura, fet que el deixa sense cobertura legal. El tribunal només permet mantenir el toc de queda a 19 municipis: Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Montblanc, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí. El que sí que s’ha aprovat són les restriccions com la limitació de les reunions a un màxim de 10 persones i la restricció de l’horari de totes les activitats fins a dos quarts d’una de la mitjanit. A més, els assistents a esdeveniments d’oci o culturals han d’estar asseguts i han de mantenir la distància interpersonal de dos metres i mig. Valorem aquesta noticia entrevistant l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat.

Expliquem que s’han administrat 166 dosis en la Marató de Vacunació sense cita prèvia, celebrada ahir a Tossa de Mar. Era una jornada en què els lloretencs que tenen el seu equip d’atenció primària en el CAP de Lloret o del Rieral també podien participar. Ho valorem amb la doctora Cristina Castellà, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Lloret – Tossa.

Després, parlem amb la cantautora catalana Marina Rossell pren avui el relleu a Pasión Vega, en l’escenari del festival Som de Mar. El tret de sortida de la 2ª edició ha estat aquest dijous, amb una bona acollida de públic que ha gaudit del concert de la cantant malaguenya, així com dels recinte: els jardins de Santa Clotilde, i l’oferta de la restauració lloretenca. 

A continuació, anunciem que més de 30.400 persones han passat pels equipaments culturals de Lloret de Mar des de l’1 de gener d’aquest 2021 fins al passat 31 de juliol. La xifra es troba molt a prop del total de persones que van visitar aquests espais al llarg de tot l’any passat. Escoltem les declaracions del regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores.

I a la segona part fem una repàs a l’agenda d’activitats. Parlem del taller de bombolles de sabó que es fa aquesta tarda a la Biblioteca o del concert del Petit de Cal Eril, aquesta nit al paratge de Santa Cristina. A més, el cap de setmana deixa l’audició de sardanes de la Jovenívola de Sabadell i dos concerts més del Festival Som de Mar: aquest dissabte actua David Otero i diumenge es farà un tribut a Pink Floyd, a càrrec dels The Other Side.

Darrers Programes