11.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Febrer 2023

L'informatiu matinal

Els Encantats han tornat a guanyar a la rua de Carnaval de Lloret de Mar. Els Encantats ja van guanyar al 2020 i aquest 2023 ho han tornat a fer amb tres premis: millor carrossa de la classificació general, la millor carrossa de Lloret i el premi especial a la millor composició de carrossa.

Escoltem un representant de la colla i també membres d’altres colles que també han obtingut un resultat destacat. A més a més, parlem del Carnaval en general a Lloret de Mar amb el regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández.

Entrevistem la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, per saber com va anar una acció titulada “Meet the Media”, que es va dur a terme fa uns dies a Dublín, amb la presència de Lloret Turisme.

Parlem també amb Borbála Rámpay, que és l’autora del nou mural que s’ha pintat a la rotonda que uneix la riera i l’avinguda Vila de Blanes. Un dibuix que s’ha fet per commemorar el Dia de la Llengua Materna, que se celebra demà, 21 de febrer.

Escoltem el reconegut dramaturg lloretenc Xavier Albertí, perquè el Teatre de Lloret serà l’escenari de l’estrena a Catalunya de la seva obra “Don Ramón María del Valle-Inclán. A través de Ramón Gómez de la Serna”. Una funció que arriba a Lloret en el marc dels actes de la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Darrers Programes