-0.7 C
Lloret de Mar

PROGRAMA

Bon Dia Bona Hora – 20 Gener 2023

Avui us expliquem que FITUR, amb la presència de Lloret de Mar, s’allarga fins aquest diumenge com a fira de referència a l’estat espanyol. La fira de turisme de Madrid s’allarga tot el cap de semana amb públic final. FITUR, que assoleix la 43a edició, serveix per perfilar la temporada i presentar les novetats de […]

Avui us expliquem que FITUR, amb la presència de Lloret de Mar, s’allarga fins aquest diumenge com a fira de referència a l’estat espanyol. La fira de turisme de Madrid s’allarga tot el cap de semana amb públic final. FITUR, que assoleix la 43a edició, serveix per perfilar la temporada i presentar les novetats de la destinació. Lloret de Mar ha aprofitat la trobada per presentar el projecte del Castell de Lloret i l’oferta programada dins la Capitalitat de la Cultura Catalana. Així com les imminents visites inspirades en la sèrie ‘La casa del dragón’, la qual es va gravar en part als jardins de Santa Clotilde. Ara valorem l’estada a Madrid amb l’alcalde. A Jaume Dulsat li preguntarem també per les dades d’ocupació turística. Lloret de Mar ha rebut de gener a novembre del 2022 una mica més d’1 milió de turistes i 4,5 milions de pernotacions.

També sabrem quines obres de millora es fan aquests dies a Lloret. Escoltem el regidor d’Urbanisme, Albert Robert.

Tot seguit, ens fem ressò de l’estada dels representants de la destinació en una fira alemanya de ciclisme i turisme actiu. Ho valorem amb Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme.

Després, anunciem els partits del cap de setmana així com el campionat de natació adaptada, aquest diumenge a la piscina.

A més, es pot donar sang al llarg del dia d’avui al Teatre, es duu a terme un taller de robòtica a la Biblioteca i el fotògraf David Salcedo presenta demà el seu nou llibre a Can Gallissà.

Darrers Programes